Gøy med gymnastikk

Barnegymnastikk Flipkidz Oppegård

Sted:

Oppegård Grendehus
Sætreskogveien 13, Storsal
Kart

Registrer deg her

Kurs på Oppegård

Flipkidz 2-3 år, med foreldre, Onsdag 16:10-16:55
Flipkidz 4-5 år, Onsdag 17:00-17:50
Flipkidz 6-8 år, Onsdag 17:55-18:55
Registrer deg her

Starter uke:

38

Feriedager:

Uke 40

Siste kursdag er i uke 48

Pris:

1950 kr per termin


Om Flipkidz kurs

Flipkidz - Gøy med gymnastikk!

Med Flipkidz vil vi gi barna energifulle- og morsomme opplevelser i gymsalen. De vil lære det grunnleggende innen gymnastikk på en gøy og variert måte. Hver uke trener vi på en ny øvelse.

Timene er basert på bevegelsesglede og kunnskap om barns motoriske utvikling. Hensikten er å gi en omfattende gymnastikktime - og å styrke barnas motoriske ferdigheter og koordinering.

Be Sporty sine trenere har alle bakgrunn innen idrett, og gjennomgår en solid grunnutdanning hos oss. Vi har fokus på sikkerhet og kvalitet, og du skal vite at ditt barn blir godt ivaretatt.

Flips Gymfest

På vårterminen er det tid for Flipkidz Gymfest ved den aller siste timen. Da inviterer vi familie og venner til en gymnastikkavslutning i salen, der våre flinke elever får vise hva de har lært i løpet var våren. På avslutningene får barna et diplom eller en medalje.

Varighet

Vi har to kursterminer i løpet av skoleåret, en på høsten og en på våren. En termin består av 10 timer. Vårt opplegg er basert på skoleåret, og barnet vil få maksimalt ut av kurset ved å delta på to terminer. Oppgitt pris gjelder for én termin. Alle våre elever beholder automatisk sin plass for den kommende terminen. Vi vil da sende ut en ny bekreftelse med betalingsinformasjon. Vi har ofte mange reservasjoner, så hvis dere ikke ønsker å bruke plassen deres ved neste termin, kan man enkelt avbooke på be-sporty.no

Les mer om innkjøring og klesanbefalinger

Kontakt

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss via e-post eller på:
Telefon 62 12 50 10 (mandag, torsdag 13:00-15:00)

Bestill kurs
Jeg melder på mitt barn
   Få rabatt
Hvilket kurs ønsker dere? *
Hvordan fikk du vite om Flipkidz? *


Venn kampanje
Hvis du deltar i kampanjen, skriver du inn vennens navn her (for- og etternavn) Les mer


Tilvalg

Betaling *


Vilkår for kjøp og sikkerhetspolicy *Merk at alle felt merket med (*) er obligatoriske - og at kortbetaling ikke er en tilgjengelig betalingsmåte for allerede fullbookede kurs.

Betaling

Du kan velge å betale kurs med kort eller e-faktura. Ved bruk av e-faktura legges det til et ekspedisjonsgebyr på kr 50. Ved kjøp av et kurs og/eller avbestillingsdekning nært opptil kursstart, er det kun mulig å betale med kort. Hvis du velger en kortbetaling, kan du betale med VISA eller Mastercard/Eurocard. Vi er nøye med sikkerhet når du oppgir kredittkortnumre.

All korthåndtering er kryptert (SSL) med vår PCI-sertifiserte sikkerhetspartner Bambora. Ingen kortdetaljer lagres hos Be Sporty Utbilding AB.


Bambora

Kurspris: kr 1950
(inkl. MVA)

Informasjon

Kurset går over ti uker. Åpent kjøp gis inntil 5 dager etter kursstart. Når kursavgiften blir refundert trekkes det fra et administrasjonsgebyr på kr 250. Det er et begrenset antall plasser på hvert kurs. Med forbehold om at kursplassene er fylt opp. På det fullbookede kurset er du velkommen til å gjøre en reservasjonsbestilling via skjema på vår nettside. Vi vil kontakte deg via e-post når en kursplass blir ledig. Du forplikter deg ikke til en reservasjon.

Vil du avbryte- eller booke om en allerede gjennomført bestilling? Avbestill her eller endre booking her.

Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2021 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå