Gøy med gymnastikk

stars
stars

Dette er Flipkidz

Barnegymnastikk på sitt morsomste

Med Flipkidz får alle barn med futt i bena grunnleggende gymnastikktrening, der bevegelsesglede står i fokus. Gymsalen forvandles til et stort eventyr, og våre flinke trenere skaper ukens høydepunkt for barnet ditt.

Gymnastikktimer med kvalitet og glede

Flipkidz-timene er grundig utarbeidet og holder høy kvalitet. Hvert kurs har en nøye gjennomtenkt kursplan. Hver time har et pedagogisk formål, og vi krydrer alltid øvelsene og hinderløypene med spennende materiell som gir en enda bedre opplevelse.

Vi tilbyr alltid nye elever Prøv først med kvalitetsgaranti. Les mer her.

Mål og utvikling for barnet ditt

Barnet ditt vil utvikle teknikker og ferdigheter når vi trener sammen. Målet med treningen er at barnet skal kunne disse teknikkene: 

2-3 år:
Krabbegang 
Bjørnegang 
Rulle 
Begynne med å stupe kråke

4-5 år:  
Rulle 
Stupe kråke på flatt underlag 
Hopp fra turnkasse
Komme seg opp på hendene mot ribbevegg (grunnprinsippet for å stå på hendene)

6-8 år:
Stupe kråke
Stupe kråke til stående
Broen
Komme seg opp på hendene mot ribbevegg (grunnprinsippet for å stå på hendene)
Slå hjul
Hopp fra turnkasse

Søk gymnastikkurs her >

Aldersinndeling & foreldremedvirkning

2-3 år: Eleven må ha fylt 2 år før kursstart. For denne aldersgruppen er det ekstra viktig at barnet er i riktig alder allerede før kursstart. En forelder deltar aktivt gjennom hele timen. Søsken kan ikke være med inne på timen.

4-5 år: Eleven må fylle år for den aldersgruppen hen deltar på i løpet av det året terminen pågår. Om ditt barn trenger deg som forelder inne på timen for trygghet, er en forelder per barn velkommen til å være tilstede. Vi har reservert en foreldrebenk for de voksne. Søsken kan ikke delta. Unngå bruk av telefon, vis ditt barn oppmerksomhet og glade heiarop, så får vi en bra time.

6-8 år: Eleven må fylle år for den aldersgruppen hen deltar på i løpet av det året terminen pågår. Ingen foreldrer er tilstede som regel under timene.

Katten Flip kommer på besøk

Katten Flip er maskoten vår og besøker timen én eller to ganger hver termin. Det blir masse kos, latter og moro.

Gymnastikkshow

Hver vårtermin avsluttes med et forrykende gymnastikkshow i gymsalen. Katten Flip kommer på besøk, og hele familien får oppleve en forestilling som blir et minne for livet.

Flinke trenere med hjertet på rette sted

Våre flinke gymnastikktrenere er inspiratorer med hjertet på rette sted. De setter alltid tryggheten og sikkerheten først, og brenner for å spre bevegelsesglede. Vi som jobber med barna, har gjennomgått en solid grunnopplæring og videreutdanner oss fortløpende.

Bevegelsesglede siden 2003

Flipkidz arrangeres av Be Sporty, som har vært kursarrangør i Sverige i over 20 år. I dag finner du våre populære kurs i flere land i Europa. Flipkidz ble startet av Martina Engdegård, som er utdannet idretts- og grunnskolelærer ved Göteborgs Universitet. Her kan du lese mer om vår historie.

Hjertelig velkommen til oss!

Søk gymnastikkurs her >

 

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå