Norges morsomste danseskole for barn

Barnedans Funkykidz Ullern

Sted:

Njårdhallen
Sørkedalsveien 106, Dansesal
Kart

Registrer deg her

Kurs på Ullern

Funkykidz 2-3 år, med foreldre, Lørdag 09:10-09:50 Ledere: Gina Qvale
Funkykidz 2-3 år, med foreldre, Lørdag 10:00-10:40 Ledere: Gina Qvale
Funkykidz 4-5 år, Lørdag 10:50-11:35 Ledere: Gina Qvale
Registrer deg her

Starter uke:

6

Feriedager:

Uke 8 og 15

Siste time i uke 17

Pris:

1850 kr per termin


Om Funkykidz kurs

På Funkykidz danseskole kan alle barn i alderen 2-6 år slippe seg løs til herlig musikk! Musikken er tilgjengelig til enhver tid på vår nettside. Hvert semester produserer vi ny musikk, nye dansekoreografier - og elevene får utvikle seg fra år til år. En dansetermin er på 10 uker, og hver time er 40-45 minutter lang.

Idé og kvalitet

Funkykidz er en danseskole basert på glede, opplevelser og fellesskap. Innholdet og musikken i en Funkykidz-time er pre-koreografert, det betyr at trinn, bevegelser og musikk er produsert før terminen setter i gang. Dermed holder våre dansetimer, over hele landet, en høy kvalitet - innholdet er det samme uansett hvor du danser.

Våre dansetrenere

På alle Funkykidz-sentre er det godt trente og inspirerende dansetrenere, som formidler glede og opplevelser. De har alle gjennomgått en solid trenerutdanning - og deltar stadig i videreutdanning.

Funkykidz Hitz

Hvert semester produseres spesialskrevet musikk eksklusivt for Funkykidz. Musikken er moderne dansemusikk for barn av høy kvalitet. Alle elever har tilgang til musikken på nettet, og kan spille den av på både data, mobil og nettbrett. Vi synes det er så gøy å kunne gi våre elever sjansen til å høre på musikken hjemme mellom timene.

Funkys Fest

Vi avslutter hvert semester med Funkys Fest i dansesalen. Da får våre dansere vise hva de har lært seg i løpet av terminen. Det blir utdeling av diplom/medalje, og bjørnen Funky kommer på besøk. Hver elev kan invitere 2 besøkende til denne festen.

Skoleår

Våre kurs baserer seg på en skoletermin - ett kurs på høsten og ett i løpet våren. Alle elever beholder automatisk sin plass til den kommende terminen. Vi har ofte flere reservasjoner, så hvis du ikke ønsker å bruke din plass den kommende terminen, kan du enkelt avbestille her på be-sporty.no.

Les mer om innkjøring og klesanbefalinger

Kontakt

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss via e-post eller på:
Telefon 62 12 50 10 (mandag og torsdag 13:00-15:00)

Kursbestilling

Kursbestilling er ennå ikke mulig. Send en e-post til info@be-sporty.no hvis dere vil melde deres interesse.

Vil du avbryte- eller booke om en allerede gjennomført bestilling? Avbestill her eller endre booking her.

Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2021 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå