Norges morsomste danseskole for barn

Barnedans Funkykidz Vestby

Sted:

Gym 1540
Støttumveien 7
1543 Vestby
Treningssal
Kart

Registrer deg her

Kurs på Vestby

Funkykidz 2-3 år, med foreldre , Tirsdag 16:10-16:50 Ledere: Anastasia
Funkykidz 4-5 år, Tirsdag 17:00-17:45 Ledere: Anastasia
Registrer deg her

Starter uke:

37

Feriedager:

Uke 40

Siste time i uke 47

Pris:

1850 kr per termin


Om Funkykidz kurs

På Funkykidz danseskole kan alle barn i alderen 2-6 år slippe seg løs til herlig musikk! Musikken er tilgjengelig til enhver tid på vår nettside. Hvert semester produserer vi ny musikk, nye dansekoreografier - og elevene får utvikle seg fra år til år. En dansetermin er på 10 uker, og hver time er 40-45 minutter lang.

Idé og kvalitet

Funkykidz er en danseskole basert på glede, opplevelser og fellesskap. Innholdet og musikken i en Funkykidz-time er pre-koreografert, det betyr at trinn, bevegelser og musikk er produsert før terminen setter i gang. Dermed holder våre dansetimer, over hele landet, en høy kvalitet - innholdet er det samme uansett hvor du danser.

Våre dansetrenere

På alle Funkykidz-sentre er det godt trente og inspirerende dansetrenere, som formidler glede og opplevelser. De har alle gjennomgått en solid trenerutdanning - og deltar stadig i videreutdanning.

Funkykidz Hitz

Hvert semester produseres spesialskrevet musikk eksklusivt for Funkykidz. Musikken er moderne dansemusikk for barn av høy kvalitet. Alle elever har tilgang til musikken på nettet, og kan spille den av på både data, mobil og nettbrett. Vi synes det er så gøy å kunne gi våre elever sjansen til å høre på musikken hjemme mellom timene.

Funkys Fest

Vi avslutter hvert semester med Funkys Fest i dansesalen. Da får våre dansere vise hva de har lært seg i løpet av terminen. Det blir utdeling av diplom/medalje, og bjørnen Funky kommer på besøk. Hver elev kan invitere 2 besøkende til denne festen.

Skoleår

Våre kurs baserer seg på en skoletermin - ett kurs på høsten og ett i løpet våren. Alle elever beholder automatisk sin plass til den kommende terminen. Vi har ofte flere reservasjoner, så hvis du ikke ønsker å bruke din plass den kommende terminen, kan du enkelt avbestille her på be-sporty.no.

Les mer om innkjøring og klesanbefalinger

Kontakt

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss via e-post eller på:
Telefon 62 12 50 10 (mandag og torsdag 13:00-15:00)

Bestill kurs
Jeg melder på mitt barn
   Få rabatt
Hvilket kurs ønsker dere? *
Hvordan fikk du vite om Funkykidz? *


Venn kampanje
Hvis du deltar i kampanjen, skriver du inn vennens navn her (for- og etternavn) Les mer


Tilvalg

Betaling *


Vilkår for kjøp og sikkerhetspolicy *Merk at alle felt merket med (*) er obligatoriske - og at kortbetaling ikke er en tilgjengelig betalingsmåte for allerede fullbookede kurs.

Betaling

Du kan velge å betale kurs med kort eller e-faktura. Ved bruk av e-faktura legges det til et ekspedisjonsgebyr på kr 50. Ved kjøp av et kurs og/eller avbestillingsdekning nært opptil kursstart, er det kun mulig å betale med kort. Hvis du velger en kortbetaling, kan du betale med VISA eller Mastercard/Eurocard. Vi er nøye med sikkerhet når du oppgir kredittkortnumre.

All korthåndtering er kryptert (SSL) med vår PCI-sertifiserte sikkerhetspartner Bambora. Ingen kortdetaljer lagres hos Be Sporty Utbilding AB.


Bambora

Kurspris: kr 1850
(inkl. MVA)

Informasjon

Kurset går over ti uker. Åpent kjøp gis inntil 5 dager etter kursstart. Når kursavgiften blir refundert trekkes det fra et administrasjonsgebyr på kr 250. Det er et begrenset antall plasser på hvert kurs. Med forbehold om at kursplassene er fylt opp. På det fullbookede kurset er du velkommen til å gjøre en reservasjonsbestilling via skjema på vår nettside. Vi vil kontakte deg via e-post når en kursplass blir ledig. Du forplikter deg ikke til en reservasjon.

Vil du avbryte- eller booke om en allerede gjennomført bestilling? Avbestill her eller endre booking her.

Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2022 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå