Norges morsomste danseskole for barn

stars
stars

Danseshow

Hver forårssemester avslutter vi med et forrykende show. Elevene får vise hva de har lært seg denne terminen og de får ta med besøk. Showets størrelse varierer avhengig av kurssted.
 

Det lille showet

Det lille showet holdes i dansesalen ved kursets tiende time og elevene får invitere gjester som tilskuere. Gruppen vil vise fram deler av en vanlig timen og ikke minst vil de danse sin spesielle showdans. Vår gode maskot Funky kommer på besøk og showet avsluttes med medaljeutdeling. På grunn av plassbegrensning kan hver elev kun ha med seg maksimalt to gjester. Det lille showet er kostnadsfritt for familien.

Gjelder steder: Bergen
 

Det store showet

Det store showet holdes på stor scene i Oslo etter den tiende time av vårterminens kurs. Her får elevene opptre med sin showdans på en stor scene med profesjonelle rammer. Showet ledes av våre gode maskoter Funky og Funkylina og byr på herlige dansenummer og medaljeutdeling. Det store showet er kostnadsfritt for elevene, men for å kunne få til et godt arrangement vil besøkende betale en billettpris på 100kr for barn og 250kr for voksne.

Gjelder steder: Øvrige steder i Norge (som ikke nevnes under steder for det lille showet)

Kjøp billetter

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå