Norges morsomste danseskole for barn

stars
stars

Dette er Funkykidz

Norges morsomste danseskole

Funkykidz er Norges morsomste danseskole for barn. Her kan alle danseløver i alderen 2–7 år slippe seg løs til herlig dansemusikk.
Du finner flere av sangene på Be Sporty Hitz. Perfekt når dere vil danse hjemme mellom timene.

Danseglede siden 2003

Funkykidz har eksistert i Sverige i over 20 år. I dag finner du vår populære danseskole i flere land i Europa. Danseskolen ble startet av Martina Engdegård, som er utdannet idretts- og grunnskolelærer ved Göteborgs Universitet. Her kan du lese mer om vår historie.

Dansetimer med kvalitet og glede

Funkykidz-timene er koreografert på forhånd og holder høy kvalitet over hele landet. Hvert kurs har en nøye gjennomtenkt kursplan. Hver time har et pedagogisk formål, og vi krydrer alltid koreografien med spennende materiell som gir en enda bedre opplevelse.

Vi tilbyr alltid nye elever Prøv først med kvalitetsgaranti. Les mer her

Flinke danselærere med hjertet på rette sted

Vi som jobber med barna, er inspiratorer med hjertet på rette sted. Vi setter alltid tryggheten og sikkerheten først, og brenner for å spre danseglede. Alle danselærere har gjennomgått en solid grunnopplæring og videreutdanner seg fortløpende.

Danseshow

På siste time i semesteret inviterer vi familie som tilskuere til en danseforestilling i salen med utdeling av diplom og besøk av vår gode maskot Funky! Les mer om showet her

Aldersinndeling

2-3 år: Eleven må ha fylt 2 år før kursstart. For denne aldersgruppen er det ekstra viktig at barnet er i riktig alder allerede før kursstart.

4-7 år: Eleven må fylle år for den aldersgruppen hen deltar på i løpet av det året terminen pågår.

Foreldermedvirkning

2-3 år: En forelder deltar aktivt under hele timen. Søsken kan ikke være med inne på timen.

4-5 år: Om ditt barn behøver deg som forelder inne på timen for trygghet er en forelder per barn velkommen til å være tilstede. Den forelderen som er med må da være med å danse. Søsken kan ikke delta. Unngå mobiltelefon, vis barnet ditt oppmerksomhet og heiarop, så får vi en bra time.

6-7 år: Ingen foreldre er med i timen under timen, som regel.


Hjertelig velkommen til Funkykidz!

Bestill kurset her

 
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå