Norges morsomste danseskole for barn

Dette er Funkykidz

Funkykidz er dansglede for barn, hvor alle dansere fra 2 til 8 år får slippe seg løs til fengende musikk og koreografier. Alle kursene går over 10 uker.

Funkykidz bygger på verdiene om bevegelsesglede, at alle skal ha en gitt plass i gruppen og at det er barnas opplevelser som  er i fokus.

For å holde en høy kvalitet på hvert eneste kurs er Funkykidz-timene forhåndskoreografert. Bak hver time er det en pedagogisk tanke, og vi krydrer alltid koreografiene med gøye rekvisitter som gjør dansegleden enda større.

Flere av sangene vi danser til kalles for Be Sporty Hitz. De er spesialproduserte for nettopp Funkykidz. Musikken får man tilgang til på vår hjemmeside, som gjør det mulig for alle å slippe seg løs og danse hjemme etter timene.

Våre danselærere er talentfulle, inspirerende dansere med hjertet på rett sted. De setter trygghet og sikkerhet høyt - og brenner for å spre danseglede.

Håper vi har klart å vekke nysgjerrigheten din!

 

Funkykidz 2-3 år

Slipp deg løs og ha det gøy med mamma eller pappa!

Til inspirerende musikk skal vi ha det gøy sammen! Dette er et kurs for barn fra 2-3 år.

Funkykidz 2-3 år er en 40 minutters økt med dans og bevegelse for de aller yngste sammen med mamma eller pappa.

Vi starter med samling og danser til både tradisjonell barnemusikk og blandet pop. Våre ønsker er å gi barna en opplevelse og vi bruker derfor ofte rekvistitter i dansene. Vi leker mye og det finnes ingen krav til prestasjon. Når musikken settes på vil kroppen instinktivt røre på seg. Mamma eller pappa er med i dansen under hele økten.

Hver termin avsluttes med en mindre avslutning i dansesalen der barna får vise hva de lært.

 

Funkykidz 4-5 år

Alle kan danse!

Dette er et dansekurs for barn fra 4-5 år. Her er det plass til alle som har kroppen full av energi. Vi kan love fengende musikk, og det blir alltid gøy på timene. Vår visjon er at alle kan danse og at alle er stjerner.

 

Funkykidz 5-6 år

Her er alle stjerner!

Dette kurset er for barn fra 5-6 år. Til den nyeste musikken, og med de kuleste koroegrafiene har vi det gøy sammen. Vi henter inspirasjon fra streetdance og showdans - og sørger for at dansetimen blir ukens høydepunkt.

 

Aldersinndeling

2-3 år: Eleven må ha fylt 2 år før kursstart. For denne aldersgruppen er det ekstra viktig at barnet er i riktig alder allerede før kursstart.

4-6 år: Eleven må fylle år for den aldersgruppen hen deltar på i løpet av det halvåret terminen pågår.

 

Funkykidz Fest

Når kursterminen er avsluttet feirer vi med "Funkykidz Fest" i dansesalen. Det er den tiende og siste timen på kurset - og nå får våre dansere vise hva de har lært. Som publikum får du se store deler av en time, og til slutt viser våre dansere frem sin showdans. Det blir utdeling av diplom/medalje og andre overraskelser. Det kan bli trangt i dansasalen denne dagen, derfor har vi en begrensing på max 2 besøkende per elev.

Hjertelig velkommen til Funkykidz Fest

 
Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2022 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå