Avbestill tidligere registrert kurs | Be Sporty

Jeg vil avbestille

Vilkår for avbestilling

Bindende påmelding

Påmeldingen din er bindende inntil riktig avbestilling er utført i samsvar med reglene for angrerett og åpent kjøp.

Plassgaranti

Eksisterende elever beholder automatisk sin plass til neste termin. Vi har ofte mange elever som står i kø for en kursplass, så vi setter stor pris på at du gir oss beskjed så snart du vet at du ikke ønsker din plass til neste termin. Hvis kursavgiften ikke blir betalt tide, vil vi avbooke deg fra klassen, og du mister din plass.

Angrerett

En påmelding for Be Sporty sine kurs er bindende. Du har imidlertid rett til å trekke deg fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager fra bestillingsdatoen, i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Hvis du ønsker å utøve angreretten, gjør du dette ved å fylle ut avbestillingsskjemaet på vårt nettsted.

Hvis du har påberopt deg angreretten innen fristen, vil Be Sporty tilbakebetale kursavgiften senest 14 dager etter at vi mottok meldingen din om å si opp avtalen. Hvis du har påbegynt kurset, får du kun godtgjort de resterende timene.

Åpent kjøp

I tillegg til hva loven krever, tilbyr Be Sporty deg i tillegg retten til å avbryte kurset opptil 5 dager etter den offisielle kursstarten. Ved åpent kjøp tilbakebetales kursavgiften, eksklusivt kr 250 for administrasjon. For at åpent kjøp skal gjelde, må avbestillingen gjøres via avbestillingsskjemaet på vårt nettsted senest 5 dager etter den offisielle kursstarten. Trenere håndterer ikke åpent kjøp-saker. Hvis eleven ikke er til stede ved den første offisielle timen, kan det ikke gis åpent kjøp.

Refusjon av kursavgift betalt med kort skjer til kontoen som ble brukt på betalingstidspunktet. All korthåndtering er kryptert (SSL) med vår PCI-sertifiserte sikkerhetspartner Bambora. Ingen kontoinformasjon lagres hos Be Sporty AS. Tilbakebetaling av kursavgiften betalt med faktura gjennomføres etter at vi har mottatt gyldig bankinformasjon.

Order


Elev

Senter, lokale og klasse

Forelder


Årsak?Merk at alle felt merket med (*) er obligatoriske!

Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2021 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå