Vi får Norges barn i bevegelse

Søk ekstrajobb som danseleder vårterminen 2023

Vil du danse i arbeidstiden og ha det gøy på jobb? Lokker noen fartsfylte timer i uken med morsomme barn, pompoms og bra musikk? Da bør du søke jobben som leder hos oss på Be Sporty innenfor konseptet Funkykidz.


Følg en ferdig kursplan
Våre kurs er nøye gjennomtenkt og hvert konsept har en ferdig kursplan som følges, der samtlige timer er godt planlagt med opplegg, øvelser og koreografier. Det innebærer at du kan legge alt ditt fokus på å være en god leder.


Hvem søker vi?
Vi søker deg som er ansvarsfull, trygg på deg selv og en stor gledesspreder. At du kan å danse og har lett for å ta koreografier ser vi som en selvfølgelighet dersom du vil jobbe som danseleder hos oss.


Jobb i nærheten av deg
Be Sporty sine dansekurs for barn finnes på over 20 steder i Norge. Du blir en del av et team på cirka 100 ledere i Norge. Du jobber nærme der du bor. 


Utdanning inngår
Har du allerede erfaring med å lede barnegrupper? Om ja, fantastisk! Om ikke har vi over 15 års erfaring og vi kommer til å lære deg alt vi kan på utdanningen før kursstart! Du får også løpende coaching av din teamleader og et herlig fellesskap blant lederteamet.
Da arbeidet innebærer kontakt med barn er Be Sporty en helt røykfri arbeidsplass og du må ha plettfri vandel for å kunne jobbe hos oss. 


Arbeidstid
Jobben er 10 uker per termin med oppstart i februar 2023. Opphold for sommer- og juleferie. Arbeidstid blir avtalt, men varierer fra 1 til 10 timer per uke på hverdager og helg.


Søknad
Rekruttering skjer fortløpende og pågår frem til kursstart i februar. Søk allerede i dag!

 

 

Søk her

 

Om Be Sporty AS
Be Sporty er en stor kursarrangør for barn innen dans og idrett. Hvert termin ansetter vi 50 nye ledere som får opplæring og coaching for å lede barnekurs rundt om i Norge. Les mer på www.be-sporty.no

 

Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2022 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå