Vi får Norges barn i bevegelse

For foreldre

Så gøy at dere er interessert i Be Sporty sine kurs for barn innen dans, gymnastikk og ballek. Vi lover å gjøre vårt beste for at ditt barn skal ha det gøy, føle seg som en del av fellesskapet og få en fantastisk opplevelse.


Velutdannede trenere

Alle våre trenere har vært gjennom en nøye rekrutteringsprosess. De har alle en bakgrunn innen dans, gymnastikk eller ballidrett. Det aller viktigste hos Be Sporty er at vi alle deler verdiene glede, opplevelse og samhold. Trenerne våre har gjennomgått Be Sportys trenerutdanning. Dette fordi vi ønsker kvalitet og trygghet i alle ledd.

 

Opplevelsesbasert pedagogikk

Helt siden starten i 2003 har Be Sportys pedagogikk vært opplevelser og bevegelsesglede. Når vi setter sammen timene baserer vi de på hva barna synes er gøy. Innholdet til timene er tilpasset- og nytt for hver termin. Kursplanen er basert på en variasjon i øvelser og den er tilpasset barnas motoriske utvikling.


Jenter og gutter i samme gruppe

Når man er mellom 2 og 8 år er det gøy å være både gutter og jenter sammen på timene. Vi ser kun positive sider ved å ha blandede grupper!

 

Ikke elite 

Våre barn skal kunne få utforske gleden ved idrett og dans ut ifra sine egne forutsetninger. Derfor bygger vi vår virksomhet på at alle skal kunne delta uansett bakgrunn. Vi ønsker at alle våre elever skal få kjenne på mestring helt fra starten av en aktivitet. Det blir tilrettelagt for at barnet føler seg komfortabel - har mot til å teste ut og å utvikle seg. Ved Be Sporty sine kurs er formålet å oppdage hvor spennende og gøy det er med dans, gymnastikk og ballek!


100 % Foreldrevennlig

Når du som forelder velger et kurs for ditt barn hos Be Sporty, garanterer vi at du kun behøver å sørge for at barnet ditt kommer til oss på timen, så tar vi hånd om resten. 


Vi kaller det 100% foreldrevennlig!

Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2021 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå