Vi får Norges barn i bevegelse

Funkykidz barnedans

Norges morsomte danseskole for barn 

 

Påmeldingen til vårens kurs åpner 1. desember.


Funkykidz barnedans passer for alle barn i alderen 2-6 år som vil slippe seg løs og ha det gøy med fantastisk musikk. Dansetimene våre er nøye utviklet av koreografer og pedagoger med lang erfaring innen dans. Funkykidz er basert på glede, opplevelse og fellesskap. Barna skal oppleve danseglede og kjenne på at alle har en viktig plass i gruppen. Vi har dyktige og utdannede dansetrenere med hjertet på rett plass, som jobber for at ditt barn skal få en herlig opplevelse. 
 

Danse både på timene og hjemme
Barna får danse til fantastisk musikk hvor flere av sangene er spesielt skrevet for Funkykidz. Fra PC, mobil og nettbrett kan du høre på musikken hjemme mellom dansetimene. Musikken vår har moderne toner og rytmer, samt budskap og tekster som er positive for barna. 

Barnedans i tre aldersgrupper
Dansekursene tilbys i tre aldersgrupper: 2-3 år med foreldre, 4-5 år og 5-6 år. Koreografene våre har satt sammen skreddersydde danser for hver aldersgruppe. På slutten av terminen får barna vise hva de har lært i timene for familie og venner. 

Danse på et sted i nærheten

Funkykidz finnes i flere bydeler i Oslo, i Asker og Bærum, på Nesodden, i Nordre Follo, på Lørenskog, i Rælingen og i Vestby.

I tillegg kommer vi våren 2022 til å åpne på følgende steder: Drammen, Mjøndalen, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Porsgrunn og Skien

 

 

 

Bestill kurset her

Barndans kurs boka

Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2021 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå