Vi får Norges barn i bevegelse

stars
stars

 

Be Sporty-Trainer for barn innen idrett og dans


Bli med inn i vår blå boble 
Vi vil være ukens høydepunkt for hvert barn. Vi skaper boblende følelser og fortryller frem latter med vår måte å lede på.

Be Sporty har organisert kurs for barn innen dans og sport siden 2003. Vi tilbyr kurs på mange ulike plasser rundt om i Oslo og omegen. Bli med på vår lekfulle reise med suksess, som også strekker seg til Sverige og Danmark.  

En hel generasjon har vokst opp med Be Sporty og flere av oss har selv vært et Be Sporty Barn. Vi har nå over 600 trainers i tre land som vil få barn til å oppdage hvor gøy det er å bevege seg.
 

På Be Sporty får du

  • Opp til 226kr/per klasse 
  • Styrke ditt lederskap, betalt utdanning
  • Festlig samhold i vårt community
  • En skikkelig gledeboost hver uke!

Bli en del av @besportylife
Vi kaller oss for Sportys. Følg oss på instagram for å følge livet i den blå boblen. 

En Sporty er en figur som sprer ut herlig energi, en magnet som barna ser opp til. Vi har store hjerter og er noen en kan stole på. Du hører jo selv - du blir del av en spesiell community. 

  • Du har en stor drivkraft og vilje til å jobbe med barn
  • Du har erfaring innen idrett eller dans
  • Du kan jobbe minst et skoleår (2 terminer) 10 uker/termin

Omfatning: Jobben pågår under høst- og vårterminen og vi har et ferdig kursinnhold. Hver termin inneholder 10 kursuker og kommende termin starter i September 2024. Du jobber 2-10 timer/uke.

Eksempel på tidligere relevante arbeidsområder: Jobb i barnehage, sfo, fornøyelsespark, utdanning innen pedagogikk, idrett eller dans. alt. bakgrunn som gymnastikklærer, fotballtrener, danselærer, barnepass eller gruppetrener instruktør.

 

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå