Vi får Norges barn i bevegelse

Salgsbetingelser for kurs

Begrenset antall plasser

Det er et begrenset antall plasser for hvert kurs. Med forbehold om at kursplassene er tatt bort. Bekreftelse på at eleven har blitt tilbudt en kursplass vil bli sendt til den oppgitte e-postadressem. Vi reserverer oss for endringer i lokaler og kurstider.

Venteliste

Hvis kurset er fullt, kan eleven sette seg på en venteliste for et bestemt sted. Hvis det blir ledig plass på kurset, vil vi kontakte de reserverte i rekkefølge via den oppgitte e-postadressen. På det tildelte kursstedet kreves svar om deltakelse innen 48 timer. Deretter går tilbudet til neste person på listen.

Kursavgift

Kursavgiften er alltid det samme beløpet uansett om eleven starter kurset ved et senere tidspunkt.

Betaling

Du kan velge å betale kurset med faktura eller kortbetaling (når du registrerer deg på nettet). Ved faktura legges det til et ekspedisjonsgebyr på kr 50. Faktura sendes via e-post.

Bindende varsling

Din påmelding er bindende inntil korrekt avbestilling er utført i samsvar med reglene for angrerett og åpent kjøp.

Garantert

Eksisterende elever beholder automatisk plassen sin over til neste termin. Vi har ofte mange elever som står i kø for å være med på kurs. Vi setter pris på at du gir oss en tilbakemelding hvis du ikke ønsker å beholde din plass neste semester. Hvis du ikke betaler semesteravgiften i tide, avbryter vi deg fra klassen og du mister plassen din i køen.

Returrett

Påmelding til Be Sporty AS sine kurs er bindende. Imidlertid har du rett til å trekke deg fra avtalen uten å oppgi grunn innen 14 dager fra bestillingsdatoen i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, gjør du det ved å fylle ut avbestillingsskjemaet på vår hjemmeside.

Hvis du har påberopt deg angreretten innen fristen, vil Be Sporty tilbakebetale kursavgiften senest 14 dager etter at vi mottok meldingen din om å si opp avtalen. Hvis du har startet kurset, får du godtgjort de resterende timene.

Åpent kjøp

Be Sporty tilbyr retten til å kansellere kurset opptil 5 dager etter den offisielle kursstart. Ved åpent kjøp tilbakebetales kursavgiften, eksklusive kr 250 for administrasjon. For at åpnet kjøp skal gjelde, må avbestillingen gjøres via avbestillingsskjemaet på vår hjemmeside senest 5 dager etter offisiell kursstart. Trenere ved lokalene håndterer hverken avbestillinger eller åpent kjøp. Hvis eleven ikke er til stede på den første offisielle timen, kan det ikke gis åpent kjøp.

Tilbakebetaling av kursavgiften betalt med kort skjer til kontoen som ble brukt på betalingstidspunktet. All korthåndtering er kryptert (SSL) med vår PCI-sertifiserte sikkerhetspartner Bambora. Ingen kontoinformasjon lagres hos Be Sporty AS. Refusjon av kursavgift betalt med faktura utføres etter at vi har mottatt gyldig bankinformasjon.

Hvis barnet ditt trenger spesiell støtte

Hvis treneren ser at ditt barn behøver ekstra støtte i løpet av kurset, vil du som forelder bli bedt om å delta på kurset med ditt barn. Be Sporty arbeider etter modellen "å sette barnets behov i sentrum". Hvis barnet ditt behøver ekstra støtte, vil du som forelder være en viktig del av dette arbeidet. Sammen med en av våre teamledere vil en handlingsplan utformes for å få barnet ditt inn i kurset på best mulig måte. Du som forelder vil da måtte delta på de aktuelle timene.

Billett på show

Noen danseterminer avslutter vi med et stort show der elevene får vise hva de har lært. Billettpris per besøkende er fra kr 120-250 (gratis for eleven).

Sett leksjoner

Kursene går over ti uker. Må vi avlyse en time på grunn av sykdom eller problemer med lokalet, vi setter vi inn en ekstra time ved slutten av terminen. 

Videreføring

Elever som har deltatt på en termin har automatisk en plass i samme klasse ved neste termin. Det kreves ingen ny registrering. Be Sporty AS sender en faktura via e-post angående spedisjonsgebyret. Hvis eleven ikke ønsker å fortsette på kurset, må plassen avbookes i henhold til gjeldende regler.

Forsikring

I løpet av terminens timer er eleven forsikret gjennom ulykkesforsikring for Be Sporty AS.

Sikkerhetspolicy

Ved å godta registreringsvilkårene samtykker du til at du og ditt barn vil bli registrert med personlig informasjon i Be Sportys kunderegister. Registeret brukes for å muliggjøre kursinformasjon og fakturering til deltakerne.

Du havner også i vårt postsystem i form av nyhetsbrev, SMS og brev vedrørende ulike saker - og i markedsføringsøyemed. Hvis du vil endre informasjonen din, eller be om informasjon fra oss, send oss en mail på info@be-sporty.no.

Force majeure

I tilfelle en hendelse som ikke kunne forutsies - og vi som leverandør ikke har kontroll over, som fører til at våre tjenester ikke kommer i gang som planlagt, har vi som leverandør ingen forpliktelse til å levere. Force Majeure kan forekomme ved f.eks. ekstreme værforhold, krig, opptøyer, epidemi, branner, eksplosjonsfare eller andre forhold som vi ikke har råderett over. Dette gjelder også hvis Be Sporty eller en myndighet anser det som nødvendig å avbryte for din- og andre deltakers sikkerhet og/eller helse. Vi har ingen forpliktelse til å tilbakebetale kursavgiften til deg, eller å betale erstatning eller annen kompensasjon, i de tilfeller en eller flere kurstimer må avlyses eller utsettes som følge av endringer som ovenfor.

Salgsbetingelser for varer og billetter

Følgende betingelser gjelder for deg som kunde når du handler hos Be Sporty AS. Når du legger inn en bestilling, godtar du disse vilkårene.

Pris
Prisene inkluderer alltid moms. Fraktkostnader gjelder for varebestillinger.

Aldersgrense
Hvis du er under 18 år, må du ha foreldres tillatelse før du bestiller fra oss.

Frakt og levering
Ved alle varekjøp er det et fraktgebyr på kr 49 innen Norge. Gratis frakt når du bestiller produkter over kr 300.
Leveringstiden er normalt 7 arbeidsdager. Vi reserverer oss for endelig salg.

Billettlevering
Når du kjøper billetter, sendes billetter direkte til din spesifiserte e-postadresse. Skriv ut og ta med til showet.

Gavekort
Våre gavekort kan brukes på alle kurs hos Be Sporty AS. De kan kjøpes i vår nettbutikk og sendes hjem med posten til kundens spesifiserte adresse. Gavekortet angir summen og gyldighetsperioden. Gyldighetstiden for gavekort er to år. For å bestille et kurssted og betale med gavekort, ta kontakt med vår kundeservice på telefon 62 12 50 10. Hvis du ikke bruker hele gavekortverdien i et kjøp, vil du motta et nytt gavekort med ny verdi. Gavekortet kan ikke byttes eller innløses i kontanter.

Returnerer
Hvis du behøver å returnere en vare, må du forsikre deg om at produktemballasjen ikke er brutt og å pakke produktet forsvarlig for retur. Fraktkostnader for retur er du som kunde selv ansvarlig for. Kontakt kundeservice på info@be-sporty.no for mer informasjon.

Forsinkelser ved levering
Vi gjør alltid vårt beste for å oppfylle bestillingen. Hvis leveringsforsinkelse oppstår, vil vi imidlertid varsle deg via e-post.

Risiko under transport
Vi er ansvarlige for transportrisikoen fra vårt lager til deg. Ved retur av varer står du selv for risikoen.

Betaling
Vi godtar kun kortbetaling i vår nettbutikk. Du kan betale med VISA og Mastercard. Vi er nøye med sikkerhet når du oppgir kredittkortnummer. All korthåndtering er kryptert (SSL) med vår PCI-sertifiserte sikkerhetspartner Bambora. Ingen kortdetaljer lagres hos Be Sporty AS. 

Garanti
Garanti leveres i samsvar med Forbrukerkjøpsloven.

Angrerett og åpent kjøp i 14 dager
I henhold til Fjernsalgsloven har du som kunde rett til å kansellere kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene og uten noen spesiell grunn. Dette forutsatt at produktet- og produktemballasjen er i uendret tilstand, dvs. ubrukt og ikke ødelagt eller skadet. Du kan ikke bruke produktet, men selvfølgelig undersøke det nøye. Hvis du kansellerer et kjøp og returnerer produktet, refunderer vi kjøpsbeløpet ditt innen 30 dager. Du som kunde er ansvarlig for returfrakten når du benytter deg av angreretten og åpnet kjøp. Se mer under overskriften Retur.

Ingen angrerett ved billettkjøp, avbestillingsbeskyttelse eller navneprintsvarer
Reglene i Fjernsalgsloven om avbestillingsrett gjelder ikke for kjøp av begivenhetsbilletter, avbestillingsbeskyttelse eller for varer som er spesielt produsert i henhold til forbrukerens instruksjoner eller som har et tydelig personlig preg. Billetter, avbestillingsbeskyttelser og produkter med personlig trykk er dermed ikke inkludert i angreretten. Når betaling er utført, er kunden derfor bundet av kjøpet.

Complaint
Be Sporty anvender Forbrukerkjøpslovens klagerett. Rapporter mangler til info@be-sporty.no så snart du mottar varen. Vi erstatter et produkt som vi anser for å være feil eller skadet, vi vil da tilbakebetale kjøpsbeløpet ditt, samt eventuelle fraktkostnader innen 30 dager.

Programendringer
Arrangøren forbeholder seg retten til å gjøre endringer i showprogrammet. Kjøpt billett refunderes kun hvis hele arrangementet blir avlyst. Hvis artister må melde avbud eller på annen måte forhindres fra å delta i showet, vil showet fremdeles gjennomføres. I disse tilfellene har kunden rett på 25% rabatt av billettprisen.

Force Majeure
I tilfelle en hendelse som ikke kan forutsies og som vi som leverandør ikke har kontroll over, som fører til at våre tjenester ikke blir gjennomført som planlagt, har vi som leverandør ingen forpliktelse til å levere. Force Majeure kan forekomme ved f.eks. ekstreme værforhold, krig, opptøyer, epidemi, branner, eksplosjonsfare eller andre forhold som leverandøren ikke råder over.

Personvern, sikkerhet og personlig informasjon
Når du bestiller en tjeneste eller vare hos oss, oppgir du personlig informasjon som navn, adresse og telefonnummer. I forbindelse med din registrering og bestilling, samtykker du til at vi lagrer og bruker informasjonen din i vår virksomhet til å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Be Sporty vil ikke dele din personlige informasjon med en tredjepart. I henhold til Personopplysningsloven har du rett til å be om innsyn i informasjonen vi har registrert på deg. Hvis informasjonen er feil, ufullstendig eller irrelevant, kan du be om at den blir korrigert eller slettet.

Informasjonskapsler
En cookie er en tekstfil som sendes fra en webside, f.eks. www.be-sporty.no til din datamaskinen. Der blir den er lagret enten i minnet eller som en tekstfil. Informasjonskapsler brukes til å lagre innloggingsinformasjon så vel som handlekurven din når du surfer hos oss. Hvis nettleseren din er innstilt på å ikke godta informasjonskapsler, vil du ikke kunne legge inn en bestilling ved vårt nettsted. Du kan enkelt endre dette under innstillinger i nettleseren din. Vær oppmerksom på at vi ikke bruker informasjonskapsler for å lagre personlig informasjon om deg.
 
Be Sporty AS
Olaf Helsets vei 5

0698 Oslo

Telefon: 62 12 50 10

E-post: info@be-sporty.no

Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2021 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå