Fotballskole, oppdag fotballens glede

Fotballskole for barn i Trix Østensjø

Sted:

Fellesskapshuset Abildsø
Langerudhaugen 1, Gymsal
Kart

Registrer deg her

Kurs på Østensjø

Trix 2-3 år, med foreldre, Tirsdag 16:10-16:50
Trix 4-6 år, Tirsdag 17:00-17:50
Registrer deg her

Starter uke:

38

Feriedager:

Uke 40

Siste kursdag er i uke 48

Pris:

1850 kr per termin


Om Trix Fotballskole kurs

Trix er en fotballskole for alle barn i alderen 2-6 år som ønsker å spille fotball på en morsom og variert måte. Her får hvert barn sjansen til å oppdage fotballglede basert på egne ferdigheter og alder. Vi spiller innendørs og klassene er blandet både gutter og jenter. Kurset går over 10 uker. Trix 2-3 år varer i 40 minutter, og Trix 4-6 år varer i 50 minutter. Vi ønsker å skape glede, opplevelser og fellesskap under timene.

Trix Ballfest

Den siste timen under vårterminen avslutter vi med Trix Ballfest. Denne timen vil være et høydepunkt. Familien kan få komme og se at på barna spiller fotball, og viser hva de har lært. Ved den siste timen under høstterminen inviterer vi familie og venner inn i hallen. Da får alle se alt det morsomme vi gjør på Trix. Elevene får enten et diplom eller en medalje.

Våre trenere

Alle Trixkurs har godt trente og inspirerende trenere, som formidler glede og opplevelser. De har alle gjennomgått en solid opplæring, og deltar kontinuerlig i videreutdanning.

Ballpakke

Før den første timen barnet ditt deltar på Trix Fotballskole vil en ballpakke bli sendt til deres postkasse. Hvis du har meldt på ditt barn kort tid før kursstart, har pakken kanskje ikke rukket å ankomme. Treneren har da en ball barnet kan få låne under timen. For Trix 2-3 år brukes en plastball. For Trix 4-6 år er det en fotball. Skriv gjerne barnets navn på ballen før første time.

Skoleår

Våre kurs baserer seg på en skoletermin, ett kurs på høsten og ett i løpet våren. Alle elever beholder automatisk sin plass til den kommende terminen. Vi har ofte flere reservasjoner, så hvis dere ikke ønsker deres plass den kommende terminen, kan man enkelt avbestille her på be-sporty.no.

Aldersgrense

Trix 2-3 år: Eleven må ha fylt 2 år før kursstart. I denne aldersgruppen er det ekstra viktig at barnet er i riktig alder allerede før kurset begynner. Én forelder per barn deltar aktivt på timen. Dessverre kan ikke søsken delta. Les mer om dette nedenfor.
Trix 4-6 år: Eleven må fylle 4 år før- eller i løpet av de seks månedene som terminen varer.

Les mer om innkjøring og klesanbefalinger her

Kontakt

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss via e-post eller på:
Telefon 62 12 50 10 (mandag, torsdag 13:00-15:00)

Bestill kurs
Jeg melder på mitt barn
   Få rabatt
Hvilket kurs ønsker dere? *
Hvordan fikk du vite om Trix Fotballskole? *


Venn kampanje
Hvis du deltar i kampanjen, skriver du inn vennens navn her (for- og etternavn) Les mer


Tilvalg

Betaling *


Vilkår for kjøp og sikkerhetspolicy *Merk at alle felt merket med (*) er obligatoriske - og at kortbetaling ikke er en tilgjengelig betalingsmåte for allerede fullbookede kurs.

Betaling

Du kan velge å betale kurs med kort eller e-faktura. Ved bruk av e-faktura legges det til et ekspedisjonsgebyr på kr 50. Ved kjøp av et kurs og/eller avbestillingsdekning nært opptil kursstart, er det kun mulig å betale med kort. Hvis du velger en kortbetaling, kan du betale med VISA eller Mastercard/Eurocard. Vi er nøye med sikkerhet når du oppgir kredittkortnumre.

All korthåndtering er kryptert (SSL) med vår PCI-sertifiserte sikkerhetspartner Bambora. Ingen kortdetaljer lagres hos Be Sporty Utbilding AB.


Bambora

Kurspris: kr 1850
(inkl. MVA)

Informasjon

Kurset går over ti uker. Åpent kjøp gis inntil 5 dager etter kursstart. Når kursavgiften blir refundert trekkes det fra et administrasjonsgebyr på kr 250. Det er et begrenset antall plasser på hvert kurs. Med forbehold om at kursplassene er fylt opp. På det fullbookede kurset er du velkommen til å gjøre en reservasjonsbestilling via skjema på vår nettside. Vi vil kontakte deg via e-post når en kursplass blir ledig. Du forplikter deg ikke til en reservasjon.

Vil du avbryte- eller booke om en allerede gjennomført bestilling? Avbestill her eller endre booking her.

Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2021 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå