Fotballskole, oppdag fotballens glede

Fotballskole for barn i Trix Lørenskog

Sted:

Lørenskog Friskole
Industriveien 7A, Gymsal
Kart

Registrer deg her

Kurs på Lørenskog

Trix 2-3 år, med foreldre, Tirsdag 16:10-16:50 Ledere: Ella Tjønndal Kvisle
Trix 4-6 år, Tirsdag 17:00-17:50 Ledere: Ella Tjønndal Kvisle og Henny Paulsen
Registrer deg her

Starter uke:

6

Feriedager:

Uke 8 og 15

Siste time i uke 17

Pris:

1850 kr per termin


Om Trix Fotballskole kurs

Trix er en fotballskole for alle barn i alderen 2-6 år som ønsker å spille fotball på en morsom og variert måte. Her får hvert barn sjansen til å oppdage fotballglede basert på egne ferdigheter og alder. Vi spiller innendørs og klassene er blandet både gutter og jenter. Kurset går over 10 uker. Trix 2-3 år varer i 40 minutter, og Trix 4-6 år varer i 50 minutter. Vi ønsker å skape glede, opplevelser og fellesskap under timene.

Trix Ballfest

Den siste timen under vårterminen avslutter vi med Trix Ballfest. Denne timen vil være et høydepunkt. Familien kan få komme og se at på barna spiller fotball, og viser hva de har lært. Ved den siste timen under høstterminen inviterer vi familie og venner inn i hallen. Da får alle se alt det morsomme vi gjør på Trix. Elevene får enten et diplom eller en medalje.

Våre trenere

Alle Trixkurs har godt trente og inspirerende trenere, som formidler glede og opplevelser. De har alle gjennomgått en solid opplæring, og deltar kontinuerlig i videreutdanning.

Ballpakke

Før den første timen barnet ditt deltar på Trix Fotballskole vil en ballpakke bli sendt til deres postkasse. Hvis du har meldt på ditt barn kort tid før kursstart, har pakken kanskje ikke rukket å ankomme. Treneren har da en ball barnet kan få låne under timen. For Trix 2-3 år brukes en plastball. For Trix 4-6 år er det en fotball. Skriv gjerne barnets navn på ballen før første time.

Skoleår

Våre kurs baserer seg på en skoletermin, ett kurs på høsten og ett i løpet våren. Alle elever beholder automatisk sin plass til den kommende terminen. Vi har ofte flere reservasjoner, så hvis dere ikke ønsker deres plass den kommende terminen, kan man enkelt avbestille her på be-sporty.no.

Aldersgrense

Trix 2-3 år: Eleven må ha fylt 2 år før kursstart. I denne aldersgruppen er det ekstra viktig at barnet er i riktig alder allerede før kurset begynner. Én forelder per barn deltar aktivt på timen. Dessverre kan ikke søsken delta. Les mer om dette nedenfor.
Trix 4-6 år: Eleven må fylle 4 år før- eller i løpet av de seks månedene som terminen varer.

Les mer om innkjøring og klesanbefalinger her

Kontakt

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss via e-post eller på:
Telefon 62 12 50 10 (mandag og torsdag 13:00-15:00)

Kursbestilling

Kursbestilling er ennå ikke mulig. Send en e-post til info@be-sporty.no hvis dere vil melde deres interesse.

Vil du avbryte- eller booke om en allerede gjennomført bestilling? Avbestill her eller endre booking her.

Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2021 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå