Fotballskole, oppdag fotballens glede

Dette er Trix Fotballskole

Trix er en fotballskole for barn som arrangeres av Be Sporty. Kurset går over 10 uker, to terminer per år. All trening skjer innendørs. Gutter og jenter trener sammen. Trix er delt opp i to aldersgrupper: 2-3 år og 4-6 år.

 

 

Trix 2-3 år (med en forelder)

Her får de aller yngste barna spille ball med mamma eller pappa.

Vi bruker blå plastballer som er lette å trene med. Vi gjør balleker, øvelser og opplegget springer ut ifra barnas oppdagelsesglede. Foreldre og barn trener sammen under hele timen.

 

Trix 4-6 år

På timene for 4-6-åringene trener vi grunnleggende fotball. Barna bruker ordentlige fotballer. I løpet av timen trener vi på teknikk, gjør balløvelser og spiller småkamper.

Trix Ballfest

Ved høstens 10’nde time har vi en avslutning der barna får vise hva de har lært seg. Vårterminen avsluttes med Trix Ballfest som blir et høydepunkt. Familien får komme og se når våre elever spiller fotball, og timen er krydret med ekstra av alt. På avslutningene får alle spillere et diplom eller en medalje.

Det blir en herlig dag å minnes for hele familien!

 

Alle elever får en ball

Første terminen får hvert barn en ball som de kan ta med seg hjem. Den skal brukes på timene. Ballen er personlig og gir mulighet til å trene hjemme mellom timene. Ballen inngår i kursavgiften. For 2-3 år er det en plastball og for 4-6 år en fotball.

Har dere melder dere på sent, og ikke rukket å få ballen i posten, får dere låne en ball av treneren. Skriv gjerne barnets navn på ballen.

 

Kursplan

Treneren følger en kursplan utarbeidet av pedagoger og idrettslærere i Be Sporty. 

Utdannede trenere

Våre trenere har alle en bakgrunn innen ballsport. De gjennomgår Be Sporty sin trenerutdanning før de begynner å undervise.

 

Aldersinndeling

2-3 år: Eleven må ha fylt 2 år før kursstart. For denne aldersgruppen er det ekstra viktig at barnet er i riktig alder allerede før kursstart.

4-8 år: Eleven må fylle år for den aldersgruppen hen deltar på i løpet av det halvåret terminen pågår.

Be Sporty AS | Olaf Helsets vei 5 | 0694 Oslo | Telefon: 62 12 50 10
Copyright © 2022 Be Sporty AS |
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå